GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

RomanianRoHungarianMagyarEnglish (UK)

HELYI ÚJSÁG

MUZEUMLINK

DOMOKOS RÁDIÓ

Facebook

  Farsangi gyermekmulatság

2014. február 16–án a Csíkszentdomokosi  Kultúrotthon szervezésében, egy farsangi gyermekmulatság került megrendezésre.  A rendezvényen összesen 250 néptáncot tanuló gyerek vett részt, a csíkdánfalvi, csíkjenőfalvi és csíkszentdomokosi falvakból.

FARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_1.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_2.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_3.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_4.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_5.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_6.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_7.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_8.JPGFARSANGI-GYERMEKMULATSAG-2014-_9.JPG

 A program szentmisével kezdődött, majd tánccal, töltött káposzta evéssel és sok- sok farsangi játékkal folytatódott.

A talpalávalót Román Hunor, Szalai Kund és Karda László biztosította, a mulatság levezetésében, pedig a fent említett falvakból érkezett pedagógusok segítettek, amelyre a nagy gyereklétszámra való tekintettel  szükség is volt.

A mulatság végén a hagyományos téltemetésre is sor került, amelyet az Elevenek néptánccsoport mutatott be a résztvevő gyerekeknek.

 

Karda László, kultúrigazgató