GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

RomanianRoHungarianMagyarEnglish (UK)

HELYI ÚJSÁG

MUZEUMLINK

DOMOKOS RÁDIÓ

Facebook

Közösségi összefogás eredménye,mint mindig. Nem pályázat,nem különleges támogatás,hanem szorgos kezek, önzetlen szívek,tenni akaró falus társaink munkájának gyümölcse.

A község karácsonyfájára a díszecskéket nyolc elemi iskolás osztály tanulói készítették szüleik,pedagógusaik segítségével( garadosalji előkészítősök, sárosúti iskolások, templom melletti III.A, III.B, IV.A, IV.B.) és önkéntes tűzoltók díszítették a fát., rakták a helyükre a szarvasokat és a szánt. A mesefigurákat Oláh Kati néni rajzolta és festette, Máté Izabella volt a segítsége, Kurkó Ambrus "szabta" méretre.

2017_KARACSONYI_KESZULODES_01.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_02.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_03.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_04.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_05.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_06.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_07.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_08.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_09.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_10.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_11.JPG2017_KARACSONYI_KESZULODES_12.JPG

Adventi gondolatokkal az előkészítő osztályosok készültek, a fánkot a nyugdíjas csoport asszonyai sütötték( Albert Magdolna,Máthé Ágnes,Szabó Anna, Kedves Rozália, Kiss Júlia), anyukák kínálták a zsíros kenyeret és a teát: Bara Zsófia,Csatlós Annamária,Farkas Katalin, Kedves Irénke. Hozzávalókról a Közbirtokosság és a Badomi Kft. gondoskodott. Köszönjük az asztalokat a felszegi társulatnak, a Kósa és Bőjte családnak, Ida néninek.A manó sapkák a könyvtárban készültek, Kósa Irma néni volt segítségünkre.A megnyitón Albert Alfonz Pál és Borboly Csaba üdvözölte a jelenlevőket, a Rezesbanda gondoskodott az ünnephez illő zenéről, hangulatról. A mesefigurákat karácsonyi manók mutatták meg az érdeklődőknek, a hozzá illő mesét Gidró Melinda írta. Köszönjük a vásárteret a polgármesteri hivatalnak, az árusoknak, hogy készültek a vásárra és jelen voltak.Barkácsolni a gyerekeknek Bács Henrietta tanító néni és Kedves Emőke óvónéni segített.

Ha valaki kimaradt volna, attól elnézést kérek és köszönetemet fejezem ki mindenkinek, akik valamilyen formában segítették az esemény létrejöttét. Köszönöm családom mindenkori támogatását. Egy gondolat az elhangzott meséből: Ha a jóról is legalább annyit beszélnének az emberek, mint a rosszról, mennyivel élhetőbbek lennének a mindennapok. Próbáljuk meg!