GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

RomanianRoHungarianMagyarEnglish (UK)

HELYI ÚJSÁG

MUZEUMLINK

DOMOKOS RÁDIÓ

Facebook

HMKK-fotóműhely Csíkszentdomokoson

A Csíkszentdomokos Község Polgármesteri Hivatala, Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Kulturális Központ, Múzeum Egyesület – Csíkszentdomokos kezdeményezésében április 22–24. között Csíkszentdomokoson nemzetközi fotóműhelyt szerveznek. 
Témája a helyi hagyományok és értékek, a a hangsúlyt a vetés megáldásáért, a jó termésért és a természeti csapások elhárításáért élő búzaszentelés hagyományára fektetik.
Az itt készülő alkotásokból Csíkszeredában a Hargitai Megyenapok alatt szabadtéri kiállítás formájában láthat egy válogatást a nagyérdemű.
 
A tábor művészeti vezetője Ádám Gyula, résztvevői pedig Haris László Budapestről, Bálint Zsigmond és Tordai Ede Marosvásárhelyről, Erdély Bálint Előd és Magyari Hunor Székelyudvarhelyről, Fülöp Lóránt Agyagfalváról, Kovács LászlóAttila Sepsiszentgyörgyről, Kiss Szilárd Balánbányáról, Szigeti Vajk István és Török Rafael Csíkszeredából.
 
Szervezők: Csíkszentdomokos Polgármesteri Hivatala, Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ, Múzeum Egyesület – Csíkszentdomokos